PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.01.2017 16:38:20 - Anajka

Plagiatorstvi

Dobrý den pane doktore všimla jsem si že dnes od Republikánů opisuje kazdy.To je přece plagiatorstvi. Můžete uvést nějaký aktuální důkaz?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.01.2017 16:46:04 - PhDr. Miroslav Sládek
Jeden příklad za všechny, a to rovnou z dnešního dne:

Dne 24. 1. 2017 jsem ve 14:26 uveřejnil na svém facebooku článek o Brexitu, který začínal touto větou:

K čemu je referendum

Občané Velké Británie rozhodli v referendu o vystoupení z Evropské unie. Nejvyšší soud však rozhodl, že si vláda musí i zahájení procesu vystoupení nechat schválit parlamentem.

Tentýž den, ale v 15:10 byl zveřejněn na od údajné tazatelky Doly B. na Parlamentních listech, jinak zřejmě placené asistentky, která sedí u počítače a šmíruje.

Tomio Okamura byl položen dotaz

K čemu takové referendu?

Občané Velké Británie rozhodli v referendu o vystoupení z Evropské unie. Nejvyšší soud však rozhodl, že si vláda musí i zahájení procesu vystoupení nechat schválit parlamentem.

Co navrhujete, aby se to u nás nestalo, pokud vůbec někdy vláda referendum schválí?

Takže aktivistům SPD stačilo jenom přetáhnout myší a už měli dotaz ke zviditelnění svého ……..

Nemrzí mne ani to plagiátorství, když oni stejně na originální názor a jeho vyjádření prostě nemají ani buňky, ani neznají dostatečně český jazyk. Je však vidět, že Republikánský program je stále aktuální. I když my jsme to mysleli vážně, kdežto plagiátoři to používají jenom jako lákadlo na voliče a v parlamentu nehnou ani prstem. Mrzí mne však, že si náš program nevykradli již dříve a především, že se jím neřídili, mohla být naše země v podstatně lepším stavu.