PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.01.2017 8:19:31 - Anajka

Identita

Dobrý den pane doktore chtěla bych se zeptat jestli kdyby jste se dostali do parlamentu jestli byste byli pro to aby bylo možné při spáchání trestného činu zveřejnit identitu zločinců? Tedy bylo by možné zveřejnit jaké národnosti nebo etnika pachatel byl?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.01.2017 10:46:20 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den, ještě do poloviny devadesátých let policie uváděla u pachatele trestných činů národnost, nebo spíše kmenovou příslušnost, jako třeba cikán.Tehdejší ministr vnitra ve vládě ODS (Klaus), podporované ČSSD (Zeman) Ruml vydal pokyn, zakazující policii uvádět národnost. Samozřejmě pod přísnými tresty.Ve světě je zcela běžné uvádět rasu, tedy barvu pleti.Trváme na tom a obnovíme  uvádění tohoto významného znaku, včetně kompletní identity pachatele trestného činu. Když byl nějaký Republikán stíhán za svoje projevy a tehdejší policie zveřejnila jméno, adresu a dokonce i SPZ jeho auta. Oproti tomu vůči vrahům a dalším těžkým zločincům je tak útlocitná, že dokonce zakryje jejich obličeje.