PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.01.2017 21:30:35 - nstrakova

Dotazy na volební sliby republikánů

Pane Sládku, jak chcete přesvědčit občany České republiky, že vám nejde o vlastní prospěch, ale o program, který slibujete splnit. Dále jestli věříte, že se vám podaří dostat přes 5% a jestli máte reálná řešení problémů, které nynější politická reprezentace slíbila vyřešit, ale sliby nesplnila a jak zagarantujete voličům, že plnit sliby budete i vy, ale také další lidé z vaší strany a nakonec jestli máte dostatek shopných členů, nebo jste jen stranou jednoho muže, jako například Okamurovci. děkuji za zodpovězení. Natálie.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.01.2017 10:58:35 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,v parlamentu jsme sice nebyli dlouho, ale za tu dobu si například poslanci ani jednou neodvážili zvednout platy. Již pouhá naše přítomnost je brzdila natolik, že si nedovolili nic, co by škodilo lidem. Jak nás vypudili, tak se strhla lavina zvěrstev, která ničila zem i národ. My jsme vždy plnili předvolební sliby, a dokonce i tehdejš média zveřejnila například článek, jehož název je "Jedině Republikáni splnili svoje sliby", je to v archivu. A to byla velmi nepřátelská, nikdy by nás nedali ani do průzkumů veřejného mínění, i když jsme měli třeba přes 8 procent. Do parlamentu se dostaneme a můžete se těšit, že ho změníme k nepoznání od současného stavu.Máme dostatek dobrých lidí, náš odvěký problém je, že kolem nás je naprostá informační blokáda, takže se nemohou tolik zviditelnit v celostátním měřítku. To ovšem neznamená, že nejsou dobří a že by neuspěli ve funkcích, právě naopak. Na závěr jste zmínila jakýsi nepublikovatelný název. Nezáleží mi na tom, že ten korejský kuchař dělá politiku, ani jaké má výsledky, pokud by to bylo v Koreji. Jen nechápu proč by české národní zájmy mělo hájit něco takového. Copak my nemáme dostatek svých lidí? Vezmětě si třeba problém - copak nemáme dostatek Pražáků křtěných Vltavou na post primátora? To si musíme vypomáhat dovozem, který je zde čtrnáct dní i s cestou? Děkuji za dotaz.