Jaroslav Kubera

Zemřel dne 20.1.2020 ve věku 72 let
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.01.2017 12:35:43 - Kan.sedesatosm

Pane Kubero, kdy dořešíte to falšování dějin teplicka?

Zákonná lhůta pro vyřešení žádosti je pryč. Jak dlouho si ještě budete hrát na mrtvého brouka? Pro připomenutí zasílám opět můj text.
Při příležitostí oslav 17 listopadu 1989 jsem onehda zalistoval na blogu Krušnohorského divadla v Teplicích. S úžasem jsem si přečetl, co řekli „svědci“ panu historikovi o situaci v divadle v oněch dnech. Protože nepatřím zrovna k lidem bazírujícím na svých činech, jsem tuto kapitolu nalezl až po dvou letech od umístění na blog. Prý divadlo, podle paní Stieberové a údajného pamětníka K.Kružky, stálo stranou veškerého revolučního dění na rozdíl od Domu kultury a filharmonie.
Opak je pravdou. Krušnohorské divadlo se stalo centrem protikomunistického protestu. Na první večer přijeli členové Realistického divadla z Prahy a přímí účastníci masakru na Národní třídě. Ti přivezli i videozáznam z událostí z podvečera 17.listopadu 1989 a přečetli deklaraci na odsouzení postupu vládnoucí KSČ, výzvu k odstoupení vlády a zrušení článku 4 komunistické ústavy. atd.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.