Jan Birke

  • SOCDEM
  • Královéhradecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,69. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.01.2017 13:50:33 - Ema Fík

Proč si myslíte, že ze Sobotkou vyhrajete volby?

Včera jsem večer v televizi poslouchala premiéra jak se chvástá. Měla jsem ale co dělat, abych udržela pozornost. Nemyslíte, že potřebujete někoho mnohem charismatičtějšího? Sobotka mluví monotóně jak nějaký stroj. Postrádá podle mě nějakou lidskost. Evidentně je to způsobeno tím, že on sám s lidmi nekomunikuje. Nemyslíte, že mám pravdu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.02.2017 9:33:07 - Jan Birke
Dobrý den,

děkuji za Váš dotaz. Nevím o nikom, kdo by byl nyní pro ČSSD lepším lídrem než Bohuslav Sobotka. Možná pan premiér na někoho působí tak, jak popisujete. Já ho ale znám jako nesmírně pracovitého člověka, jako člověka bez skandálů a také jako člověka se smyslem pro humor. Věřte mi, že s lidmi komunikuje rád. Bohužel mu na osobní setkání s lidmi nezbývá tolik času, kolik by chtěl.

Víte, já si myslím, že bychom politiky měli hodnotit především podle toho, co reálně udělali pro lidi. Jsem přesvědčen, že tahle vláda se opravdu snaží a není paralyzována hádkami a skandály tak, jako ty v minulosti. Drtivá většina věcí prosazených vládou jsou ty, které před volbami ČSSD slibovala realizovat. V tomto smyslu je Bohuslav Sobotka velmi úspěšný premiér.

S úctou Jan Birke