Jana Levová

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.01.2017 8:23:59 - Valentin Dobrotivý

Permanentní kampaň proti Trumpovi nevede jen ČT, ale i ostatní mainstreamová média

Se zájmem jsem si přečetl váš článek "Další kauza Trump." Musím vám dát ve všem za pravdu. To, co dnes provádí mainstream, je prakticky totožné, co jsem zažil za bolševika. Polopravdy, lži, překrucování, zatajování, vypouštění podstatných detailů, změna smyslu podané zprávy atd. atd. Naštěstí lidi ještě úplně nezblbli, o čemž svědčí i diskuze pod články např. na Novinkách.cz či iDnesu.cz. Např. na posledně jmenovaném se objevil článek "Trump odvolal ministryni spravedlnosti, kritizovala jeho nařízení" http://zpravy.idnes.cz/trump-odvolal-ministryni-spravedlnosti-fp0-/zahranicni.aspx
Diskuze k tomuto článku je neúprosná a diskutující cuckují tento článek na padrť. Např. jeden z nich píše: "Nadpis je totiž silně zavádějící, jelikož vyvolává dojem, že ministryně spravedlnosti byla vyhozena kvůli kritice nařízení, ale ona byla přitom vyhozena kvůli tomu, že nařízení sabotovala. " Nemyslíte si,že by tyto zprávy mainstreamu měly být označeny jako "fake news"?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.02.2017 20:02:40 - Jana Levová
 Dobrý den,
předem se chci omluvit za pozdní reakci. Bohužel jsem ulehla s chřipkou. Velmi mě potěšilo, že nejen já vidím, co se tady s demokracií děje, pokud můžeme ještě o demokracii mluvit. Souhlasím, že se v českém éteru objevuje čím dál více "fake news" a měli bychom trvat na jejich označení jako "fake news". Jenže teorie má daleko k praxi. Osobně si myslím, že nejlepší stav nastane, když nebudeme ani označení "fake news" potřebovat, protože se nebudou v mainstreamových mediích vyskytovat. K tomu musíme být co nejúspěšnější ve volbách. Musíme být dostatečně silní k prosazení změn, které povedou v médiích, a nejen v médiích, k razantní změně systému. A proto se nyní budu aktivně a energicky snažit docílit co nejlepšího výsledku našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura (SPD) v nadcházejících parlamentních volbách.