Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.02.2017 11:49:33 - Jaroslav Moravec

tábor lety

Dobrý den. Velice děkuji za odpovědi ohledně tábora Lety. Nicméně bych se chtěl ještě zeptat, v jakém stádiu je jednání o výkup vepřína, zda-li je vyčleněná nějaká maximální částka která by na to mohla padnout (resp. zda už proběhlo nějaké sondování s majitelem o ceně) a zda je připravena nějaká studie - a jaká - o budoucí podobě prostoru. Děje se , nebo bude dít, i v případě Kunštátu ? Tam situace skončila výkupem a zrušením sportovního areálu, pokud je moje informace správná. Děkuji vám za to, že jako jeden z mála politiků aktivně odpovídáte na pokládané dotazy a neznechutí vás podpásovky, jichž se vám hojně dostává. Bojujete s tím slušností a to je dnes vzácné.
Jaroslav Moravec

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.02.2017 15:21:37 - Mgr. Daniel Herman
Vážený pane Moravče,děkuji za Vaše slova uznání, kterých si vážím. V současné době probíhá oceňování celého areálu. Zhruba do čtyř týdnů by mělo být oceňování ukončeno a nastane fáze jednání o ceně výkupu. V tuto chvíli tedy ještě žádná konkrétní částka k dispozici není. Budoucí uspořádání prostoru bude nadále koordinovat Muzeum romské kultury, které zároveň koordinuje i situaci kolem Kunštátu.