JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.02.2017 11:49:59 - pozor na politiky

NP Šumava

Dobrý den,chtěla bych se zeptat co je doopravdy za zákonem o NP Šumava? Méme u nás přece vícero NP a problém je než na Šumavě! Za tu dobu,co se neustále něco vymýšlí,tak je Šumava docela dobře zdevastovaná. Jsem ze západního Pošumaví a při projíždění a procházení vidím suché smrky,které trčí do nebe,jakoby žalovaly. Jinde jsou vidět v lese odkorněné mladé smrky,ty tam budou 100let,protože bez kůry neshnijou,když se do nich řízne,tak je dřevo úplně bílé.To jsem viděla na vlastní oči na Filipově Huti.Nejspíš za tím bude nějaká špína a kdoví čí zájmy. Jestlipak nám někdo řekne pravdu? O co skutečně kráčí na Šumavě?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.03.2017 9:30:01 - JUDr. Vojtěch Filip
Dobrý den, patrně kráčí o to, že skupina podnikatelů podporovaná některými obcemi a jejich občany by ráda rozšířila své aktivity i na území Národního parku. Svoji otázku, prosím, směřujte především na ministra životního prostředí pana Brabce, který legislativu připravuje a v Poslanecké sněmovně prosazuje. Vojtěch Filip