MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.02.2017 12:42:28 - Mrazík

Bohumínské usnesení

Jste pro zrušení? Podle mě je to od Sobotky alibistické. Jak jinak si vysvětlit, že s tím přichází teď, když prohráváte, To nevěděl třeba loni, předloni, že je bohumínské usnesení zastaralé? Proč vám najednou vadí spolupráce s ANO? Nebylo by někdy fajn, kdyby strany spolupracovali déle než max 4 roky? Tím myslím dobré pro všechny. Nebo je to prostě tak, že chcete získat voliče KSČM a už dopředu počítáte s tím, že ať volbami dopadnou jakkoliv spolu s ostatními se spojíte proti Babišovi? Mrazík

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.02.2017 15:06:40 - MUDr. Jiří Koskuba
 

Vážený Mrazíku,
je to údajné prohlášení samotného pana předsedy. Já jej osobně neslyšel. A je to minimálně hloupé. Zásadně nesouhlasím. Jen se opět mohl "pozitivně" projevit kupř. Herr Herman. A to je další velká chyba.
Jinak rozhoduje o tom však jen sjezd! Nejsem delegátem. Bude-li to však navrženo a projde to, zachovám se podle toho. I v dalším s Vámi souhlasím.
Zdraví jk