PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.02.2017 17:44:26 - Václav Werner

Re.: Slovenka

Dobrý večer, pane Sládku. Chtěl bych reagovat na Vaši odpověď na dotaz "Slovenka", který Vám zde na PL někdo položil. Jsem proti nelegální migraci, ale jak by bylo nám (křesťanům), kdyby někdo pálil Bibli. Možná tak učinil maximálně Islámský stát, ale proč by jsme se my měli snižovat na jejich úroveň a znesvěcovat nějaké náboženství. Myslím si, že slušní muslimové by Bibli nepálili. Proč my bychom měli pálit Korán? Většina muslimů s pálením Bible a aktivitami Islámského státu nesouhlasí. A myslím, že většina křesťanů s pálením Koránu také ne. Vzpomeňte na křížové výpravy. Já kvůli nim také Bibli nepálím. Je rozdíl mezi zesměšňováním teroristy IS a zesměšňováním slišného muslima, respektuje zákony ČR. Každý (a je mi jedno jestli je to křesťan, muslim nebo ateista) by měl ostatní náboženství respektovat a nechovat se jako dobytek!
Toť jen můj názor. Zajímá mne, co mi na to řeknete.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.02.2017 12:52:42 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,není možné směšovat věci a události naprosto nesouvisející. Nevím nic o tom, že by hordy křesťanů proudily do muslimských zemí, tam znásilňovaly muslimky a žily z tamních sociálnch dávek, případně vraždily muslimy. Proč by potom třeba v Sýrii pálili Bibli. Nebo tam snad stavíme křesťanské kostely, klademe bomby a vjíždíme kamiony do poutníků v Mekce?Ilegální přivandrovalce prostě nechceme a když tady budou kořistit a vraždit nemůže se nikdo divit tomu, že někdo jako symbol odporu spálí tu sektářskou knihu.Mimochodem islám není náboženství, ale jenom sekta založená na zvrácenostech od vraždění bezvěrců až po pedofilii.To je chování jehož srovnání s dobytkem by bylo pro zdroj naší obživy urážkou, proto ani vaše přirovnání není na místě.