Jana Levová

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.02.2017 15:19:16 - Jiří Daněk

Zaměstnanost

Píšete zde všeobecné fakta bez hlubší podstaty, jste členkou strany, která chce opustit EU, zajímalo by mě jak vysvětlíte vlastním dětem, proč jsme přišli o tisíce pracovních míst, opětovnou izolaci, nutnost ke každé hloupsti proclení a jiných nenávratných ekonomických škod?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.02.2017 18:05:48 - Jana Levová

 Dobrý den pane Daňku,

ano, píšu zde fakta. A právě v těch faktech je podstata problému. Co se týče pracovních míst, tak kde jste přišel na to, že bychom o ně přišli? Těch tisíce míst chce Sobotkova vláda obsazovat lidmi z Ukrajiny a dalších zemí na východ od nás. O těchto pracovních místech se bavíte? Nebo se bavíte o firmách jako je například Borgers na Rokycansku (firma na českém trhu od 1996), nebo Panasonic (na českém trhu od roku 1997), nebo Wexsler (na českém trhu od roku 1994), nebo Hutchinson (na českém trhu od roku 1994), nebo Daikin (na českém trhu od roku 2003), nebo Siemens (na českém trhu od roku 1990), nebo Duvenbeck (na českém trhu od roku 1996), nebo Bontaz (na českém trhu od roku 1998). A tak bych mohla pokračovat dlouho. A všechny tyto firmy mají jedno společné. Že přišly na český trh před naším vstupem do EU v roce 2004. Přišly tedy v době, kdy jsme dle Vás byli v té izolaci. Víte, to že nás Sobotkova vláda manipuluje do pozice bezvýznamných chudáků, že nám v médiích vnucují myšlenku, že bez EU bychom přišli o pracovní místa nebo byli v izolaci, jak vy píšete, není pravda. Sám teď vidíte, že tyto firmy, které nabízí kvalifikovanou práci i dělnické profese u nás byly již dříve a EU k tomu nepotřebovaly. Snad jsem Vás alespoň trochu přesvědčila, alespoň tak, abyste sám sednul k internetu a informace, které jsou Vám účelově sdělovány v médiích, si ověříte.