Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.02.2017 17:16:39 - p.Malý

EU pouziva otevrenou spolecnost,toleranci,ale jak dojde na Rusa,tolerance konci,dvoji metr ?!

Dobry den pane Zdechovsky,
mam dotaz,kdyby do Evropy prislo desetisice Rusu,muzskeho vojenskeho veku,kteri by "utikali" pred ruskym rezimem,dostali by politicky azyl,ci by se to brala jako vojenska invaze ?

Proslo by jim take znasilnovani,rabovani s tim,ze maji jinou kulturu a dostali by mirne tresty ci zadne,jako je to u politickych azylantu u nas v EU bezne? Narazim na jasnou diskriminaci a netolerantnost politiku EU.Kazou vodu,piji vino.

Vite,clovek nemusi byt chytry,aby nevidel,o co v nelegalni migraci jde.Vzdyt otevrene priznala Mogheriova na summitu na malte,ze nebude branit nelegalni migraci,ze Evropa vymira...nu,asi nezna demografii Evropy,kdyz se od 17.,st. pocet ztrojnasobil. A pokud vymira,je to diky vrahum,kteri v Evrope zabiji puvodni obyvatelstvo.Pripadam si jako indian,kdy me neleg.migrant zabije,aby bydlel v mem dome.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.02.2017 19:37:25 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, pane Malý,vyřizování víz je především věc cizinecké policie. Pokud by se ukázalo, že se nejedná o uprchlíky, ale lidi, kteří přišli z jiného důvodu, než kvůli pronásledování ve své rodné zemi, věřte, že celá věc by se určitě dále řešila. Takoví lidé by azyl určitě nedostali a čekalo by je vyhoštění. Mezinárodní ochrana se jinak poskytuje všem, včetně lidí "vojenského věku," kteří splňují podmínky pro její udělení.  Jinak považuji za nesmysl tvrdit, že lidem by procházely zločiny jen kvůli tomu, že jsou cizího původu. Dodal bych snad jen to, že Evropa se potýká s nízkou porodností. Nejlepším řešením je ale samozřejmě podpora rodin.S pozdravemTomáš Zdechovský