ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.02.2017 19:49:37 - Evropa v čudu

Nemají nepokoje ve Francii za cíl, aby se nekonaly řádné volby, které by mohla vyhrát Le-Penová?

Nejen v Paříži, ale i v dalších francouzských městech probíhají velké nepokoje, na jejichž zkrocení byla povolána i armáda. http://pravyprostor.cz/francie-na-pokraji-obcanske-valky-video/ Tyto nepokoje vypukly při zátahu policie a drogové dealery a byl přitom údajně policistou znásilněn 22 letý Theo. Toho v nemocnici navštívil i francouzský prezident Holland (je zajímavé že Holland nenavštívil předtím policisty, kteří byli imigranty těžce popáleni).
Následná zdravotní prohlídka potvrdila policejní verzi, takže verzi o znásilnění vyvrátila. http://prikrylova.blog.idnes.cz/blog.aspx Přesto naše média neustále dokola hovoří o údajném znásilnění. Ve Francii mezitím dochází k něčemu, co by se dalo nazvat počátkem občanské války. Proč je tam násilí neustále rozdmýcháváno? Proč média lžou? Není cílem toho všeho znemožnění konání francouzských prezidentských voleb?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.02.2017 21:27:08 - Jan Veleba

 Toto všechno naopak nahrává Marii Le Pen, posílí to její pozici v letošních prezidentských volbách a já nepochybuji o tom, že první kolo vyhraje. Pak bude záležet na tom, jak se v druhém kole zachovají socialisté a konzervativci.

No a naše média? Nezlobte se, ale to je přece zbytečné komentovat. Jinak souhlasím s Vámi, že Francie se blíží k určitému bodu zlomu a pokud nezmění svoji vnitřní politiku k menšinám, tak tam může nastat společenský výbuch, ne však občanská válka. Aby ji ale změnila, tak musí přijít do Elysejského paláce nová tvář, která není spjatá se současným a minulým estabilišmentem.