Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.02.2017 9:30:00 - Tomáš K.

Proč zůstávat v EU ve které vládnou blázni a lobbysti.....? Prodáme ČR za dotace a granty? Proč politici nepoužívají selský rozum?

Dobrý den,
představitelé EU se opravdu vyvedli, jeden větší blbec než druhý. Nezlobte se na mě, že to musím říct, ale EU je jen o lobbystech, kteeří vládnou EU. Komise, která se rozhoduje dle jejich lobby, my ji ovlivnit nemůžeme - jsou to nikým nevolení lidé. Představitelé EU jsou alkoholikové Juncker,Schulz...bez vzdělání. Merkelová a Moghieri - ty zase chtějí politický islám a soudnictví v EU již dle toho soudí. Když něco provede muslim, dostane jen podmínku za znásilnění, či zneuctění synagogy, či pomočení a zničení panny Marie jen podmínku nebo přestupek a když někdo pomočí Korán, tak ho zavřou, či hodí vedle mešity slaninu, tak je to zneuctění mešity a rasismus. Tak se ptám, soudí snad soudy v Evropě - či řídí se dle práva Sharia ?? Víte, skutky vypoví více než slova. A dokonce slyšíme od nějakých filozofů či nějakých expertů na islám, že vlastně znásilnění nevěřících žen a otrokářství není nic špatného. Tak se ptám, není na čase vystoupit z EU a používat selský rozum ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.02.2017 10:29:46 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Dobrý den.Vzhledem k tomu, že se na tato témata vyjadřuji celkem často, nechci se moc opakovat.Pokud jde o EU a úvahy o vystoupení - bohužel musím konstatovat, že za stávající politické a bezpečnostní situace nemáme v dlouhodobějším horizontu, jako solitéři, šanci přežít (nemyslím fyzicky). Provázanost ekonomiky, energetiky, dopravy, zásobování potravinami atd. je již natolik masivní, že bychom - a je to můj názor - odchodem z EU jenom utrpěli. Šanci nevidím v rozpadu EU, šanci vidím v tom, že nejenom my Češi, ale Italové, Rakušané, Poláci, Slováci, Maďaři atd. donutí EP konat, donutí EP k zásadním změnám fungovaní EU a také, nevyhnutelně, k personální obměně v úrovni Evropské komise...to je jediná alternativa k sílícím tendencím exitů - ty jsou ale, dle mého soudu,  pro Evropu jako takovou z dlouhodobého hlediska nikoliv polní cestou, ale pohodovou dálnicí vedoucí takříkajíc přímo a rovně "do pekel"