PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.02.2017 16:30:27 - Anajka

Okamura

Dobrý den pane doktore chtěla bych se zeptat jaký máte názor na to že Okamura řekl že by do vlády šel klidně i s ANO a komunisty? Nebylo by lepší kdyby se do některé z těch stran vclenil a netristil politickou scénu a nematl voliče?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.02.2017 17:58:18 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,máte naprostou pravdu. Z jeho vyjádření odhaluje jeho pravou povahu a pohnutky, které ho vedly ke vstupu do politiky. Jenom prospěchářství. A ještě k tomu všechno co říká opsal. Proto se nelze divit tomu, že se velmi snadno zbaví toho co opsal a nikdy neměl v úmyslu realizovat. To by měl být důvod k zamyšlení pro jeho nekritické obdivovatele. Ani nevím jestli mám "spd" nazývat stranou, když je tam sám a nikdo se nemůže stát členem s hlasovací právem, vedle sebe strpí pouze čekatele na členství, kteří mohou pracovat, poslouchat a platit členské příspěvky, ale jeho neohrozí.Je skutečně zbytečné, aby kandidovala strana, která již dopředu řekne, že jde s bývalými i současnými komunisty, lepší by bylo aby vyzval voliče "spd" ať dají hlas Babišovi, když tam stejně skončí.