ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.02.2017 19:02:41 - esoterik

Dotaz

Nezdá se Vám, že pomatený jste vy sám? Copak tam jasně není definováno, že spolky, hasiči a tělovýchovné jednoty jsou z EET vyjmuty? Co vymýšlíte za nesmysly?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.02.2017 8:29:16 - Ivo Valenta

 Dobrý den,

rád bych Vám doporučil, abyste si příště dříve, než začnete na někoho útočit, zjistil, zda nejste na omylu Vy sám. Nemáte totiž pravdu a evidentně ani dostatek informací. Spolky jsou z EET vyňaty pouze tehdy, pokud jejich roční příjem z výdělečných aktivit nepřesáhne limit 175 tisíc Kč, nebo tehdy pokud nepřesáhne hranici 5 % z jejich celkových příjmů. Nevím, zda působíte v nějakém spolku, nicméně já od mnoha z nich velmi dobře vím, že tuto hranici hravě přesáhnou třeba organizací jednoho plesu a jednoho dětského dne. A rázem jsou povinny si EET pořídit. To je vskutku naprosto směšné a odtržené od reality. Bohužel následek bude ten, že lidé, kteří ve svém volném čase, z vlastní vůle a píle organizují akce pro rozvoj společenského života, se na tyto aktivity vykašlou, na což doplatí zejména venkov. Tato vláda potírá veškerou iniciativu a tvořivost lidí a toto opatření je toho důkazem. Spolky potřebují absolutní výjimku, nebo ještě lépe - EET je třeba zrušit úplně.

IV


Ivo Valenta