MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.02.2017 20:08:00 - milano46

kdo,kde

Pane doktore přečetl jsem si celé interviu, máte ve všem zcela pravdu, obdivuji Vás, že jste se svými názory ještě členem té strany....pokud se nemýlím a to se nemýlím, tak nás socani v 48 zaprodali bol ševíkům a nyní ze sebe dělají demokraty...je mi 70 let věku a žil jsem 26 let v emigraci /USA,Kanada/ a proto si myslím, že jsem hodně viděl a zažil, abych mohl kritizovat a radit...proto moje nejlepší rada pro Vás, aby jste nezažil životní zklamání, změňte dres...co říkate na SPO, či ND, já sám jsem členem SPD a mám za to, že mnou uvedené strany mají budoucnost pro řestné lidi.....můžete tím pomoci dobré věci, chcete....?pomyslete o mé prognoze a nabídce.....

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.02.2017 9:39:31 - MUDr. Jiří Koskuba
 

Vážený pane,

děkuji za uznání. Potěší to, přiznávám. V uvedeném kritickém roce jsem, díkybohu, nebyl ještě na světě. Do politiky jsem šel s cílem mj. pomoci hrozící krizi zdravotnictví. Nepovedlo se, přiznávám. Zrovna interny, můj přitom základní obor, kolabují jedna za druhou. Přitom mnozí politici i akademici nevidí, neslyší. Jen žvaní, sorry jako. Sestry jsou pod jejich rozlišovací schopnost. Pro ČSSD to však měla být vlajková loď.

Jsem prostý parlamentní pěšák. Přesto či právě proto mi nepřišlo fér měnit uniformu během bitvy. Už kvůli těm, co mi dali preferenční hlasy. Nezbývá než vydržet do hořkého konce. Iru sen tate - žít s čistým štítem bylo heslo samurajů. A já to lidem slíbil. Aspoň někdo by měl sliby dodržet, nemyslíte? Včetně slibu věrnosti ČR. Za to i potíže a nálepka nacionalisty snad stojí.
S úctou jk