Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.02.2017 13:39:30 - 1Alan

volby

Dostal jste se na kandidátku? Budete obhajovat mandát? Přijde mi, že Sobotka jedná dost nerozvážně. Snaží si zachránit krk, ať to stojí, co to stojí. Obětuje i vlastní lidi. Třeba Němeček byl podle mě odvolán zbytečně a divné je i to, jak byl odvolán Mládek. Nebo vy jste přesvědčen o tom, že tím, co Sobotka provádí, straně pomáhá?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.02.2017 15:01:32 - Ing. Antonín Seďa
 V současné době probíhají primárky, takže ještě nevím, na jakém místě budu na kandidátce. Ale prozatím mám podporu naší okresní organizace ČSSD a členské základny. Po pravdě jsem také moc nepochopil odvolání ministra zdravotnictví, ale odvolání ministra průmyslu a obchodu bylo logické, protože ministerstvo nezvládlo mediálně vysvětlit jejich postup a postoj ke snížení tarifů mobilních operátorů za přenos dat. A ministr je politicky odpovědný. Premiér je zároveň předseda strany a proto má odpovědnost i za volební výsledek ČSSD. To, že některá personální rozhodnutí souvisí i s podporou předsedy ČSSD je logické a zřejmé. Taková je politika.