ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.02.2017 20:13:22 - Korkoránka

Česká armáda v područí Bundeswheru !!!!!!!

Pane senátore, souhlasíte také s tím, aby část naší armády byla pod vedením Bundeswheru? Jak si může sám herec - jistě dobrý voják a vlastenec - klidně sám podepsat dohodu o tom, že část naší armády bude pod jejich vedením, dnes část, zítra polovina a za rok celá armáda, neměla by náhodou být naše armáda pouze pod velením českých důstojníků a pana prezidenta??? neměla by naše armáda chránit nás a naše hranice před uchvatiteli? To je vrchol, co se tady děje, je vidět, že ho rodiče neobeznámili s historií a s fakty, které tady napáchali Němci za 2. sv. války, nemohl byste mu doporučit, aby si vzal učebnici dějepisu z dřívějších základních škol a mohl si doplnit své vzdělání???? Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.02.2017 7:00:25 - Jan Veleba
 Nesouhlasím a to velmi silně a ani se mně to nechce komentovat. Jenom doufám, že Poslanecká sněmovna tuto potupu neschválí. A pokud ano, tak pak už nevím, protože onen herec, ano, je z ANO ...