RNDr. Jan Zahradník

  • ODS
  • Jihočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.02.2017 13:32:43 - Rachell

Co umíte vy?

Četla jsem rozhovor s vámi, o tom, že jste lídr ODS. Co byste předvedli vy, kdybyste vyhráli volby? Jak byste řešili problém s rozdílným složením u potravin stejné značky v zemích EU? Vystoupit kvůli tomu z EU je dost radikální řešení

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.02.2017 12:50:08 - RNDr. Jan Zahradník
 Vážená paní Rachell,

děkuji za Vaše otázky. Pokud ve volbách uspějeme, omezíme byrokracii. Stát stále více zasahuje do soukromí každého z nás, shromažďuje o každém citlivé informace, nevěří lidem a neustále je kontroluje. Jsem přesvědčen, že stát má sloužit lidem. Pokud je to obráceně, je to chyba a musíme to změnit. Vadí mi také nízké platy. Problém je v tom, že zdanění práce u nás patří (v rámci zemí OECD) k nejvyšším. Chci proto nižší daně, aby peníze zůstaly lidem, ne státu.

Nejkvalitnější potraviny často produkují drobní zemědělci. Kvůli množství různých zbytečných nařízení mohou ale jen obtížně své výrobky nabízet lidem. Omezením byrokracie se kvalitní potraviny farmářů snáz dostanou k lidem. Velké firmy potom budou nuceny kvalitu svého zboží zlepšit, aby ho vůbec prodaly.

S pozdravem

Jan Zahradník