Mgr. Kateřina Valachová, Ph.D.

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.02.2017 14:37:31 - Nickname12

Máte vůbec školství pod kontrolou? jak si vůbec radní a zároveň učitelka ze ZŠ Heyrovského v Brně dovoluje někomu neoprávněně vyhrožovat sociálkou?

Chci se zeptat , jak je u nás něco takového vůbec možné vnucovat islám žákům v českých školách a v čím je to zájmu (viz. článek ,, Rodiče odmítli multikulti ve škole. Radní hrozí sociálkou aneb Barnevernet po česku" odkaz -http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Rodice-odmitli-multikulti-ve-skole-Radni-hrozi-socialkou-aneb-Barnevernet-po-cesku-476591 )? Jak je možné ,že neziskové organizace zřejmě placené ze zahraničí a možná i s finanční podporou vlády ČR a za podpory ředitelky školy mohou takto ovlivňovat prostřednictvím škol naši mládež, nebo je propagace islámu ve vyučovacích osnovách ministerstva školství ČR? A to nemluvím o zastrašování rodičů fanatickými multikulti učitelkami, či státními úředníky. Máte o tomto vůbec nějaké informace,případně budete se o tento případ jako ministr školství zajímat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.