ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.02.2017 15:40:11 - pistolnice

Nezměníte svuj názor ?

I ja se pripojuju k paní přede mnou. Přečetla jsem si se zájmem Vaše vyjádření a tak " trochu " chápu, ale ..... Když budou odcházet politici a poslanci jako jste třeba Vy , kdo tam v te PS zůstane, ? Nic k dobrému se nezmění ! Pane Adame , opravdu si to ještě nechcete rozmyslet ? Poradíte , naznacite , koho je , by bylo dobre volit na podzim, 2017 ?
Přeji hodně štěstí a držím pěsti :-)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.04.2017 10:27:59 - Mgr. Petr Adam
 Dobrý den,
děkuji za projevení důvěry, ale na mém rozhodnutí se patrně nedá nic změnit. Slušných lidí v naší zemi je spousta, ale pravda je taková, že s politikou nechtějí mít mnohdy nic společného a prostě se tomu nedá divit. 
Ona politika je v principu sport pro jedince s ostrými lokty. Aby se někdo dostal z periferie až do centra dění automaticky musí být průbojná osobnost a často právě takové typy osobnosti s sebou nesou i jiné osobnostní rysy, které mohou být vnímány jako negativní...
Dalo by se pokračovat dál a dál, ale myslím že mi rozumíte. Změny které mohou nastávat mohou být buď evoluční nebo revoluční. Já jsem pro evoluci. Ta nikdy neuspokojí ty řvouny, kteří chtějí všechno a hned, ale je to pro nás všechny příjemnější cesta.  Budu rád , když budu moci dále pomáhat slušným lidem a dál s takovými spolupracovat, ale na to není třeba sedět v poslanecké sněmovně.
s přáním všeho pěkného
Petr Adam