Sdružení pro republiku - Republikánská strana Československa Miroslava Sládka

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.02.2017 10:52:58 - Thor123

Republikánský program je jasně nejlepší!

Dobrý den. Každý kdo měl na začátku devadesátých let alespoň patnáct let a byl při smyslech si určitě velmi dobře pamatuje hlavní body vašeho programu. Co říkáte na to, že je neustále vykrádán v poslední době zejména Okamurou a nyní i Babišem. Osobně si myslím, že nejsou schopni originálního myšlení a co je hlavní nemyslí na rozdíl od vás tyto sliby vážně. Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.02.2017 17:53:23 - Sdružení pro republiku - Republikánská strana Československa Miroslava Sládka
 Dobrý podvečer,velmi vám děkuji za otázku, která trefila do černého. Všechny body našeho programu jsou soustavně kopírovány. Je to plagiátorství, za které by studenta vysoké školy vyhodili ze studia. Současný stav, kdy opakují naše věci i z roku 1990 dokazují jednak to, že nejsou schopni originálního myšlení a jak správně píšete nemyslí ani svoje slova sliby vážně. Kdyby to byl jejich názor a přesvědčení, tak si mohli náš program okopírovat už dávno a řídit se jím. Vezměme jenom poslední volební období, oba vámi jmenovaní jsou tam již skoro čtyři roky a neudělali vůbec nic, pár měsíců před volbami najednou slibují modré z nebe. Oni měli moc a příležitost všechny ty současné sliby již dávno realizovat. A to mne na tom také mrzí nejvíce. Že kradou, to nikoho jistě nepřekvapuje, ale mohli si to ukrást již dávno, a především se tím řídit a mohla naše zem být v podstatně lepším stavu.