PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.02.2017 14:27:44 - mravenec-99

Islámský šátek ve škole 2

To není otázka legislativy. Vždyt dneska se nic nepíše v zákoně o komunismu či nacismu, je to obecně o hnutí směřující k potlačení práv a svobod člověka. Viz

Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, nebo hlásá rasovou, etnickou, národnostní, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.

Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 403 odst. 1, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

Takže zákon na to už máme, ted je spíše na soudech, aby to začaly aplikovat. Islám do toho nepochybně spadá. Když jsou lidé stíháni za nošení hákového kříže nebo čísla 88 (odkazující na Heil Hitler), tak by měli být stíháni i za nošení islámského šátku. Propagace islámu je dnes nebezpečnější než vyhynulého nacismu.

Možná by bylo dobré explicitně dát do zákona zákaz islámu, ale zákon na to už máme. Kteří poslanci by to podle Vás podpořili?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.02.2017 15:28:10 - PhDr. Zdeněk Soukup
 Většina rozhodně ne. Bohužel ...