Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.02.2017 9:46:16 - Valentin Dobrotivý

"Zabíjejte je všude, kde je dostihnete, a vyžeňte je z míst, odkud oni vás vyhnali,

vždyť svádění od víry je horší než zabití. Avšak nebojujte s nimi poblíže Mešity posvátné, dokud oni s vámi zde nezačnou bojovat. Jestliže však vás tam napadnou, zabte je - taková je odměna nevěřících!" Toto nejsou ani slova z Mein Kampfu, ani z vybraných spisů V.I. Lenina, ale z "posvátné" knihy Korán. https://www.koranoislamu.cz/tema/nenavist-k-nemuslimum/
Podle vás bychom měli nad touto knihou zavírat oči, a to jenom proto, abychom nevyvolávali reakci muslimů. Nemyslíte si, že to už tady bylo? Ustupování zlu, zavírání očí před násilím, jenom abychom nevyvolali nějakou reakci apod. Nemyslíte si, že je naopak třeba ukazovat, jaké obludné učení Korán je?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.02.2017 11:31:59 - Ing. Antonín Seďa
 Zákony platí pro všechny a pokud hovoříte o Koránu, pak musíte vzpomenout i Starý zákon, který je součástí Bible. Nejde o to ustupovat zlu, ale o to, aby se nepaušalizovalo a nedávalo rovnítko mezi teroristy a muslimy. To se často stává, jakoby se zapomnělo na jiná teroristická hnutí, která s islámem nemají nic společného. Jinak souhlasím, že proti terorismu je třeba bojovat na všech frontách a že je nutno upozorňovat na radikální islamismus, který jako ideologie verbuje muslimy do svaté války vůči bezvěrcům. Na straně druhé je třeba posuzovat každého člověka nikoliv podle jeho víry či názorů, ale podle jeho skutků.