Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.02.2017 10:50:43 - Koníčková Milena

bezpráví

Dobrý den, na to, že nejste právník, jste mi toho řekl asi nejvíc. Mě ale trest 12 let za pokus o ublížení na zdraví možná vraždu přijde dost. Vám ne? Co je horní hranice? Znám jeden případ, kdy žena podřízla krk muži, a to 2x a ještě zepředu, na čemž prý také záleží. Přežil. Dostala 8 let. Tento pán 12 a přitom ani nikoho nezranil. Sama jsem ve vězení nebyla a pochybuji, že by zvěsti o šikaně byly jen mýty. Exekuce to je téma samo o sobě. Nejhorší je, že vám třeba i státní instituce, jako třeba pojišťovna řekne, že už nic nedlužíte a za rok vám přijde další exekuce a nikdo se s vámi nebaví za co a proč ji už nezapočetli do té první. Toto jsem zažila

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.02.2017 11:36:10 - Ing. Antonín Seďa
 Souhlasím s vaším názorem, že i pro mne je ten trest 12 let hodně. A proti tomuto rozhodnutí existují opravné prostředky apod. Nicméně každá tato tragédie se i mě dotýká, protože jsem přesvědčen, že ji šlo zabránit. Ale to by se opravdu měla tato kauza řešit od samého počátku, to je od vlastní exekuce. A také souhlasím, že by bylo nejlépe, aby stát si exekuce vzal pod svoji kontrolu. Tím ovšem neříkám, že vše klape dobře a že všichni úředníci pracují jak mají. To rozhodně ne.