Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.02.2017 12:12:23 - Valentin Dobrotivý

Četl jste vůbec někdy Starý zákon nebo vycházíte ze slov pomateného Halíka, který cituje Bibli, jako ďábel na poušti?

Nechápu, proč připomínáte Starý zákon? Co ten má společného s nenávistnými příkazy v Koránu? Jistě, že ve Starém zákoně najdete násilí, ale to je tam jako popis historických událostí, které se staly. Dokonce o mnohých z nich se píše i v jiných knihách té či oné doby. Starý zákon však nevybízí ani k vraždění, ani k znásilňování ani k nenávisti, ba právě v této knize se píše o Desateru, což je výchozí naukou pro všechny slušné lidi. Islám je teorie zla, učení islámu je cesta do pekel. Neztotožňuji islám a muslimy - ti jsou právě největší obětí této zrůdné ideologie. A radikální islám je takový islám, který naplňuje beze zbytku Korán a ostatní islámské knihy. Proč by tedy takové knihy nemohly být páleny? Dokážete si představit, že byste nechtěl spálit Mein Kampf, protože nakonec ti nacisté, co znáte, jsou slušní lidé?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.02.2017 13:43:24 - Ing. Antonín Seďa
 Ano Starý zákon jsem nejen četl, ale mám Bibli doma, takže přesně vím o čem to je. Mimochodem Židé se ve své víře opírají pouze o Starý zákon a jeho výklad. Souhlasím s Vámi, že muslimové jsou největší obětí této zrůdné ideologie.  A osobně souhlasím i  s názorem, že je nutno postupovat v rámci zákonů. Ale nemohu souhlasit s názorem, že učení islámu je cesta do pekel. Přeje i oni vyznávají Boha nebo se snad mýlím???