Pavel Novotný, DiS.

Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • Praha-Řeporyje
  • starosta městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.03.2017 17:31:27 - Rookie

Volby 2017

Dobrý den pane Novotný, vždy jsem volil ODS, nyní však už nebudu minimálně do té doby, dokud ze strany neodejdete, nebo vás nevyhodí. Co vy na to?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.05.2017 5:28:42 - Pavel Novotný, DiS.
 Pitomče, já vedu 6ti členou buňku v Řeporyjích, kde kroutím druhý mandát. Jsem pro stranu nikdo a ty si jdi klidně třeba do prdele, tvoje ultimáta nikoho nezajímají, nic z toho nebude. Co to kecáš, že jsi vždy volil ODS a kvůli mě nebudeš? Pak jsi blb. Já volil ODS i s Řebíčkem a Bémem a asi bych jí volil i s Kramným. A ty podle mě sprostě lžeš. Co by volič ODS dělal tady? Snad v opilosti, nebo nějaký momentální ůlet. Ty budeš kokot, ne příčetný volič ODS. Pokud by mě strana vyzvala, nebudu jí dělat ostudu, zatím pro ní odvádím práci v Řeporyjích a nedám na ní dopustit. A stejně bude volit Babiše, jako minule, jen se nedělej. Já kvůli tobě odstoupím a ty tam hodíš toho kreténa Okamuru, jdi do prdele.