PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.03.2017 20:16:12 - pistolnice

islámský šátek 5

Vazeny pane Soukupe , je a bylo mi jasne, že moje přání můžete splnit možná , jen když to situace v PS dovoli / jednací řád , interpelace ....... / ja , ale doufám, že se to přece jen podaří , že si počkáte na tu příležitost a dekuji předem, že se pokusíte ...... jinak , jedine a další reseni je to , že se po volbách dostanou strany a hnuti / hlavně i do vlády / , které budou hájit zájmy a občany ČR , proti islamu , kriminálním africanum a cernochum .... viděla jsem videa o krutých násilnostech cernych na bile a verte mi, že jak jsem " stara " , že se toho nechci dozit , ale nechci to ani pro deti, ani vnoucata . Proc p Orban z Maďarska svuj stát a zemi bude chránit už druhym vysokym plotem a naší vládu to netrápí , vždyť se ví a rika, že "štěstí přeje připravenym " ! Dela něco k ochraně hranic vláda, , nebo to nechává na Rakousku, Maďarsku , Slovensku ... ??? Nevím jestli je to pravda , ale do Evropy se chystají miliony migrantů a co bude pak ? Děkuji Vam.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.03.2017 22:23:09 - PhDr. Zdeněk Soukup
O tom, kdo se dostane do příštího parlamentu, rozhodnete vy voliči. Miliony migrantů jsou skutečně v pohybu. EU podle mne pro zajištění vnější hranice nic nedělá. Maďarsko, které chrání své státní hranice, je v Bruselu za největšího potížistu. Naše současná vláda se k ochraně státních hranic bezprostředně nechystá. Spoléhá na to, že ČR není pro migranty zatím moc atraktivní. Je to krátkozraký pohled.