Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.03.2017 23:20:47 - Drevokocúr61

Dotaz : Pavel Novotný

Po přečtení článku v Parlamentních listech Pavel Novotný pro PL: Trump je kokot. Zemana volí kreténi, které by dřív shodili z útesu. Až vychcípá generace důchodců, bude prezidentovat Kalousek a lidi jako Okamura budou sloužit nám, Židům. Co na to říkáte člen ODS to Vaší straně nevadí ? Tak tam máte pěkné členy a ještě se tím vychvaluje,že udal lidi.To Vaší straně moc neprospěje . Děkuji Václav

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.03.2017 22:52:02 - Mgr. Jana Černochová
Dobrý den,

s názory a zejména se stylem komunikace Pavla Novotného se neztotožňuji. Skutečnost, že se tímto způsobem vyjadřuje člen ODS mě nijak netěší, nicméně domnívám se, že to je zejména jeho osobní vizitka. Stanovy ODS dávají jasná pravidla, kdo a za jakých podmínek může být členem, za jakých podmínek lze členství komukoliv ukončit. Toto rozhodování je s ohledem na demokratický charakter naší strany pak zejména v rukou místního sdružení, které rozhoduje o přijímání nových členů i o případném vyloučení člena. Nejsem členkou stejného místního sdružení ODS jako pan Novotný, proto mi nepřísluší tuto věc jakkoliv dál komentovat.

Jana Černochová