Pavel Telička

  • BPP
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.03.2017 12:31:39 - Damph

Kašlete na lidi?

Proč se nemáme podle Vás ptát na migranty? Proč se vyhýbat tomuto duležitemu tématu? Tvrdíte že máte vlastní rozum, potom byste měl ovšem důležitá témata přijímat, řešit je a ne se se jim snažit vyhnout. Pak se divíte že roste populismus, lidé se radikalizují apod. Vy se jim divíte když jim nechcete naslouchat. Máte svůj rozum ale dokážete tohle pochopit nebo to ani pochopit nechcete? Jste také elita odtržená od reality?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.03.2017 15:51:04 - Pavel Telička
Dobrý den, už Vaše první otázka je natolik mimo mísu, že nemá smysl na ni reagovat. Čtěte pozorněji a pak nemůžete dospět k závěru, ke kterému jste dospěl. Nikdo se tématu nevyhýbá,ale faktem je, že jsou lidé, kteří se ohledně EU zajímají jen o migraci, což je velmi krátkozraké. Až bude někdo dávat své práci tolik, co já, tolik s lidmi komunikovat a tak se angažovat ve prospěch slíbeného volebního programu, pak se budeme mít fajn. Tak se mějte fajn. PT