PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.03.2017 5:21:45 - Mamuska

EET

Dobré ráno, pane doktore, co říkáte tomu, že tento nástroj buzerace a šmírování slouží jako úžasný zdroj k obchodování, totiž děje se to, že stačí hacknout data z PC dané firmy, či jiného objektu a tento seznam údajů je na tzv. černém trhu prodáván. Výborný nástroj pro konkurenci. Věříte tomu? Jsou na to i důkazy,bohužel, vyšlo to i písemně, kdo toto dělá. To je vážná věc, myslím.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.03.2017 11:01:57 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,děkuji za dotaz. Upozorňoval jsem především na zneužití informací získaných prostřednictvím EET. První v řadě těch, kdo zneužívají takto získané informace již dnes je ministr financí a jeho firma Agrofert. Ví tak, kde trh slábne a naopak, které kmodity jsou na vzestupu, atd. To využívá k prodeji i nákupu firem tak, aby zlikvidoval konkurenci, a kdyby se nechtěla konkurence vzdát, tak na ni vždycky může poslat kontrolu z finančního úřadu.Kromě ministra financí samozřejmě zneužívá informace a je prodává každá firma, která se k tomu buď instalací pokladen, nebo zajišťováním spojení na netu, případně nabouráním systému, dostane. To je stejné jako krádež seznamu klientů bank, atd.Zrušit EET a podnikatelům a živnostníkům refundovat dosud vyplacené náklady.