Ing. Pavlína Nytrová

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.03.2017 16:45:34 - ja_obcan

Korupce...

Dobrý den pani poslankyně.... Když jste opouštěla ČSSD, jako jeden z důvodů jste uváděla korupci ve straně... Nedělám si dávno iluze o ČSSD, ale je to veřejné obvinění.. Podala jste teda už nějaké trestní oznámení. Děkuji za odpověď..

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.03.2017 22:26:37 - Ing. Pavlína Nytrová
 Dobrý den přeji, děkuji za dotaz. Jedním z důvodů, řekněme tím hlavním, byla bující politická korupce v ČSSD a to na všech úrovních. Bohužel, nejde o korupci v dikci trestního zákoníku, ale o korupci politickou, tedy jakési kupčení s lukrativními posty, zakázkami, zkrátka něco na něco, nebo já na bráchu, brácha na mě. Jistě si vzpomínáte na kauzu tří bývalých poslanců ODS, kteří podle policie, státního zástupce a řady politiků vyměnili své poslanecké mandáty za lukrativní trafiky, ovšem soudy jim nic neprokázaly, doslova smetly všechny důkazy policie a stát jim musí vyplatit milionové odškodné za vazbu a trestní stíhání. Trestní oznámení sice podat mohu, ale upřímně, nebudu zbytečně přidávat práci policii, která by stejně nic nevyšetřila a pokud ano, pak by soudy nikoho nepotrestaly. ČSSD bude za své nekalé praktiky potrestána v podzimních parlamentních volbách. Voliči nejsou ovce, jsou všímaví a spočtou to sociální demokracii, když budou házet do urny své hlasy.