MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.03.2017 9:38:05 - Valentin Dobrotivý

Nařízení o držení zbraní za Protektorátu = Směrnice EU o omezení držení zbraní

V EU byla schválena směrnice EU, pro kterou hlasovali i Evropští lidovci. Naši poslanci až na výjimky byli proti. Osobně si myslím, že to bylo jen předvolební divadlo. V první fázi se budou představitelé vlády (ANO, ČSSD, KDU) a „opozice“ (ODS, TOP 09) oficiálně rozohňovat, že oni byli vždy proti omezení držení zbraně. Následně začnou establishmentová média svorně tvrdit, že vlastně o nic nejde… Budeme zahlceni komentáři „odborníků“, že je to na Západě standard, nemít zbraň. Prý bez zbraní poklesne násilí apod….. Pak bude poslední fáze implementace lokální legislativy, která pod hrozbou tvrdých sankcí bude toto omezení držení zbraní vynucovat a establishment to jen doprovodí nářkem, že „jsme stejně nemohli nic dělat“ a spořádaně bude dál usilovat předání našich zemí imigrantům. Jediným způsobem, jak přesvědčit lid, je zahrnutí práva vlastnit zbraň do Ústavy ČR ještě do podzimních voleb. Byla by vaše strana ochotna tento ústavní zákon podpořit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.04.2017 10:00:02 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
 Pěkný den, nejsem si jistý, že je ideální řešení měnit takto ústavu. navíc směrnice není zdaleka tak přísná, jako původní návrhj. Samozřejmě se domnívám, že naše legislativa dostatečně problematiku upravuje.