Ing. Jiří Petrů

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.03.2017 11:07:57 - JamesBond

Proč na to nejdete ,,od lesa“?

Stále řešíte majetek a podnikatelské aktivity Babiše. Nemyslíte, že je ale mnohem podstatnější, jak ke svému majetku přišel? Evidentně má s dokazováním původu majetku problém. Co bude dál? Zapadne tato kauza jako třeba čapí hnízdo?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.03.2017 12:45:29 - Ing. Jiří Petrů

Dobrý den.Každý, kdo se rozhodne jít do kterékoliv politické funkce si musí uvědomit, že tím ztrácí velkou část svého soukromí a bude pod drobnohledem veřejnosti jeho veškeré počínání. Proto jsem při vstupu do politiky ukončil všechny pracovní aktivity, členství v dozorčích radách a představenstvech společností. To, že narůstá kritika na politiky, kteří podnikají, je přirozené. Oni sice "nekradnú", ale naprosto nemorálně využívají pro své podnikání informací, které vyplývají z jejich politických funkcí, dokonce řídí kontrolní orgány nad svým podnikáním a to už není vůbec normální. Mohl bych o tom psát dlouze, ale stejně to ve finále záleží pouze na veřejnosti a voličích. Myslím, že upozornit na takový stav je žádoucí. Pokud se týká Čapího hnízda, zaznělo v Poslanecké sněmovně a médiích mnoho názorů. Domnívám se, že relevantní závěry bude možné učinit až po ukončení šetření OLAF (Evropský úřad proti podvodům) a šetření Policie ČR, která doposud probíhají. Zdraví Jiří Petrů