Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.03.2017 20:57:27 - daneel olivaw

Co že to Česko zamořilo?

pane Hermane, vy a vám podobní politici, jste jen slepí anebo už nadobro odtrženi od reality? vy si opravdu myslíte, že to je zlo a násilí, které zamořilo Česko? A kdo k tomu že přispěl? Populismus? Vy víte, co to slovo vůbec znamená? Od čeho je odvozeno? odpovězte jasně a zřetelně: kdo se má přizpůsobovat, host hostiteli nebo hostitel hostu? Ideální je, když se oba přizpůsobí sobě, jenže, pane Hermane, my nežijeme v ideálním světě. takže samozřejmě nejprve host hostiteli. A kde lze vidět, jak se hosté přizpůsobili hostiteli? Ve Francii? V Německu? Ve Velké Británii? V Holandsku? ve Švédsku? Všude v těchto zemích je vidět, že oni hosté se nejen nepřizpůsobili, oni ještě chtějí, aby hostitel se přizpůsobil jim. Jinými slovy: aby středověk ovládl novověk. Jelikož islám je středověká sekta, která neuznala dějinný vývoj. Tomu se tu máme my přizpůsobovat? Tohle tu máme tolerovat? Ne, tomuto si zvykat nebudu. Ani vy ani vaše strana, nejste hodny mého hlasu volbách. Marin Szabo, volič.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.03.2017 23:13:54 - Mgr. Daniel Herman
Vážený pane Szabo,
host se má jednoznačně přizpůsobit pravidlům hostitele. V žádném případě nemůžeme tolerovat, když někdo páchá trestné činy a chová se nepřístojně. Nemůžeme k němu ovšem přistupovat podle jeho barvy pleti nebo vyznání, ale podstatným by měl být jeho život a skutky.