Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.03.2017 19:30:22 - Anče Kuba tajnej

Dne 16. března okolo deváté hodinycranní připlula do Sicilského přístavu Augusta loď GOLFO AZZURRO,

tentokrát pod vedením neziskovky se sídlem ve Španělsku - Proactiva Open Arms. Ta přivezla od Libyjských břehů imigranty, kteří se těší na evropský systém sociálních dávek. Píše to ve svém blogu Další vylodění nelegálních imigrantů za mrtvolného ticha italských médií! http://pilloni.blog.idnes.cz/blog.aspx Monika Pilloni. Dovážení ekonomických imigrantů loděmi tzv. neziskovek je známé, ovšem nikdo nemá snahu proti tomu nic dělat. Přitom systém je zcela průhledný - daňový poplatník EU dá peníze do systému - politik EU část peněz pošle neziskovce a poté se tváří jako mrtvý brouk - neziskovka si najme loď a převeze do Evropy hafo nagelovaných muslimských borců ve značkovém oblečení a i iPhony do Itálie - Itálie tyto lidi potichu přijme a poté začne řvát, aby si je jednotlivé státy EU převzaly. Zhoršuje se bezpečnostní situace, narůstají nároky na finanční zabezpečení tzv. uprchlíků. Kdo zastaví sebevraždu Evropy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.03.2017 17:45:41 - Radek Rozvoral
Dobrý večer,
sebevraždu Evropy musí zastavit evropští občané, nikdo jiný to za ně neudělá a existuje pouze jedna cesta, kterou jsou volby. Ve vedení evropských států musí stanout politici, kteří v prvé řadě hájí zájmy svých občanů, jejich bezpečnost, svobodu, demokracii a kulturu. Prohnilé politické korektnosti, prodejné žurnalistiky, přeregulovaného života a namyšleného levičáctví v podání Evropské unie již bylo dost. Řešením je spolupráce suverénních národních států, které budou mít své hranice, měnu, ekonomiku, kulturu a tradice.
Hezký večer a ať se Vám daří.