PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.03.2017 16:19:19 - Lenka123

Prohlaseni

Dobrý den pane doktore. Chtěla bych se zeptat co říkáte na prohlášení předsedy EK Junckera že nedopusti aby ještě nějaká členská země opustila EU? Nedalo by se to nazvat vyhrožováním?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.03.2017 11:12:20 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,prohlášení Junckera je vyhrožováním. Bohužel takto může mluvit proto, že je již dnes naplněn plán na vojenské apolicejní ovládnutí Evropy bruselskými bolševickými byrokraty.Marně jsem varoval před mnoha lety před tím, že v zájmu udržení unie budou mocipáni klidně zavírat protestující a odvlékat je do vězení na druhý konec Evropy, aby je izolovali. Všichni ti současné mocní, počínaje Klausem a konče Zemanem nás naopak do Unie táhli a nyní prohašují, že to byla chyba.Posledně se ozvali i Babiš s kritikou Bruselu, ale to jenom proto, že mu šlápli s Falýnkem na kuří oko. Do té doby to byl horlivý zastánce Bruselu a obyčejný estébáckobolševický zrádce.