Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.03.2017 22:09:29 - mravenec-99

Příklady přímé demokracie

Lidé Vás dnes spíše volí kvůli protiislámským postojům než kvůli přímé demokracii. Lidé totiž nevědí moc, co to je, případně mají ostatní za hlupáky a myslí si, že by si zrušili daně apod. Co tak dát na svůj facebookový profil ankety k zákonům, které schválí parlament a vláda + iniciativní referendum? Třeba "Souhlasíte s rozhodnutím vlády přijmout 1500 migrantů z muslimských zemí?" nebo "Souhlasíte s přijetím zákona o EET?" apod. Dále iniciativní referendum - "Přejete si vystoupit z EU?" nebo "Přáli byste si zavést hmotnou odpovědnost politiků a soudců?" apod. Aby lidé věděli, jak by to fungovalo v realitě. Pak můžete dát porovnání reality a přímé demokracie, aby lidé viděli, že přímá demokracie je lepší a bez politiků se obejdeme. Co tomu říkáte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.04.2017 11:15:03 - Tomio Okamura
Správná myšlenka - faktem je čas od času na našich webových stránkách www.spd.cz hlasování máme - jak je vidět, musíme to více oživit.