ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.03.2017 7:42:53 - Fontos

Proměna

Jak se změnila Věra Jourová ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.03.2017 21:18:52 - Jan Veleba

Věra Jourová se jako zdatná odbornice a členka ČSSD osvědčila v pozici náměstkyně ministra na MMR, aby pak byla, za vlády stejné strany, obviněna ve vykonstruované kauze a nezákonně držena víc jak měsíc ve vazbě. Je hodné obdivu, jak tuto situaci zvládla, nedala se, pracovala a dokonce vystudovala práva na Karlově universitě. To všechno včetně jejího úspěchu ve volbách, už v dresu ANO, lze obdivovat a chválit.

Další kroky v pozici eurokomisařky už nikoliv. V bruselském nemravně vysoko honorovaném akváriu zpychla, ztratila pokoru i přehled o životě a starostech běžných občanů naší země. Za vysokou gáži nepochopitelně hájí jako člen Evropské komise jejího předsedu, po celé Evropě profláknutého Junkerse, řeší nesmyslné záležitosti a nezvedá hlas za občany ČR. Krom toho se velmi angažuje v aktivitách ziskové neziskovky Evropské hodnoty a paktuje se s osobami jako pornoherec Janda či zavilý nepřítel prezidenta Zemana Kolář. Všechno to její bývalý postoj či zásluhy zcela degraduje. Je to doklad vlivu a síly bruselských peněz takřka v přímém přenosu.