Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.03.2017 9:50:05 - Surma Jan

Myslíte si že něco víte o islámu ?

Z návštěv hotelů v muslimských zemích v misích NATO ?
Čta Vaše odpovědi k islámu i z minula jsem nucen konstatova že v tomto případě "oportunistická hloupost" sociálně demokratických politiků jde za hranice "obdivu a podpory globálního kapitalismu" , který islámský terorismus rozvinul a podporuje. I tímto ohrožujete možnost přežití českého národa . Myslíte si že kvůli vaší hlouposti chamtivosti půjdou občané do války po boku Německa a USA za zájmy bankstertů a zbrojařů do NATOválky na východ ? Vy nemáte vnoučata ?
No kecy Sobotky o tom že se nedá zastrašit terorismem a že těch 6200 musláků dle pokynů EUšmejdů do ČR přitáhne povede k definitivnímu konci ČSSD.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.03.2017 10:16:00 - Ing. Antonín Seďa
 Vážený pane, nevím ,kde berete svoji jistotu,že vaše názory jsou správné ,ale musím vás upozornit, že nemáte přesné informace,že nemáte potřebné znalosti a že hlásáte něco,co se nezakládá na pravdě a faktech. Můžeme mít rozličné názory jsou,můžeme diskutovat,ale neměli bychom se navzájem urážet . A vaše otázky jsou opravdu nejen hloupé ,ale zejména urážlivé. Nemusíte mít strach ,ale já si informace sbírám i na základě svých osobních zkušeností . A rozhodně budu vždy hájit zájmy naší země a našich občanů. Na to můžete vzít jed.