Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.03.2017 11:06:55 - Princ

Cožpak se lidé zbláznili?

Většina dotazů na vás se týká uprchlíků a islámu. U nás skoro žádní muslimové nejsou a pokud ano, nevzpomínám si, že by s nimi byl nějaký problém. Za to jiných problémů máme dost. Mě třeba mnohem víc štve, že je u nás poměrně draho v porovnání s tím, jaké jsou mzdy. Zvýšení minimální mzdy je jedna věc, ale co lidi, co dělají třeba za 15.000? Jak se z toho mají slušně uživit? Třeba v Praze jsou nájmy bytů 2+1 kolem 15.000. Když ho zaplatíte, z čeho máte žít? Když se odstěhuji z Prahy, zase je problém s tím, že na vesnici nejsou doktoři - vím to, protože z vesnice pocházím. Do nejbližší nemocnice to bylo téměř 30 km a když nemáte auto a spoléháte na veřejnou dopravu, cesta k lékaři vám zabere celý den. Nemyslíte, že je třeba řešit skutečné problémy, které trápí občany? Krimi zprávy a různé hypotézy jsou možná pro některé fascinující, ale je třeba se probrat.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.03.2017 11:58:46 - Ing. Antonín Seďa
 Stoprocentně s vámi souhlasím ,že je třeba řešit úplně jiné problémy ,které trápí naše občany. Však já také odmítám populismus pramenící z dezinformací a záměrných lží. Ale možná ,že je to záměr některých politiků ,aby zakrývali skutečné problémy a předkládali veřejnosti problémy s uprchlíky, muslimy či bezpečností. A poněkud zapomínají ,že je společenská stabilita, solidarita i vzájemná spoluúčast všech na řešení problémů je nejlepší obranou našich svobod i demokracie. Vytváření  šíření strachu ve společnosti nikdy k ničemu pozitivnímu nepřispělo.