Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.03.2017 12:48:48 - Hello

(i)migranti

Předpokládám, že pan Surma je velký znalec islámu, a protože mu vadí, že o něm nic nevíte, tak se ptá vás 😃 Podle mě je problém v tom, že obecně dobré věci zastíní ty špatné. Hlupáci, ač jich je méně, než těch inteligentních jsou také více slyšet. Někteří migranti jsou zlo, ale podle mě ně všichni. Nemyslíte, že by se více měly prezentovat i přínosy, které mohou migranti mít? Navíc řada lidí si neuvědomuje, že Češi také dost migrují a kdyby s námi jednali jako mi s cizinci, to by se jim asi nelíbilo. Děkuji za váš názor

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.03.2017 9:24:09 - Ing. Antonín Seďa
 Těch odborníků na islám i bezpečnost se vyrojilo opravdu hodné. To,co mě vadí je obrovské zjednodušování a paušalizace všech a všeho. Tak jako jsou rozdíly mezi lidmi u nás ,tak přece existují rozdíly u muslimů či budhistů. Češi mají své zkušenosti s migraci a proto bych očekával jistou míru tolerance. Ale tuto toleranci zastínil strach,který je šířen éterem. Přitom strach je zneužíván pro politické účely některých nezodpovědných politiků. To,co je důležité je používat vlastní zkušenosti a rozum a pohybovat se v realitě a nikoliv ve světě ,který někdo záměrně vytváří. Tak jako nic není pouze bílé či pouze černé ,tak i nebezpečí a hrozby jsou často odlišné. A rozdělení naši společnosti nikdy nic pozitivního nepřineslo. A je dobrě, že prioritou je zajištění bezpečnosti našich občanů.