PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.03.2017 18:12:51 - mravenec-99

Deportace muslimů z České republiky

Dobrý den,
oproti západu máme stále ještě výhodu. Bohužel i tak už tu je asi 40 000(!) muslimů, kdy hlavně za poslední rok přišlo do českých měst spousta arabů - kde se tady berou?. Každý rok zhruba tři stovky muslimů získavají české občanství. Jakmile ho získají, tak je to jednosměrný proces, už se jich nezbavíme. Naštěstí většina muslimů naše občanství nemá. Jaké jsou tedy možnosti jejich deportace? Může stát říct, že třeba všem občanům Iránu ruší hromadně povolení k trvalému a přechodnému pobytu? Nebo to narazí na nějaké mez. smlouvy? Jdou tyto smlouvy vypovědět? Dále hodně muslimů má německé občanství, i když to jsou arabové. Hlavně v Praze skupují nemovitosti. Těch se zbavit asi bude už těžší

Existuje ale další způsob - odsoudit muslimy za veřejné sympatie k islámu dle &403 Založení, podpora a propagace hnutí směřující k potlačení práv a svobod člověka a &404 Projev sympatií k hnutí směřujícímu k potlačení práv a svobod člověka. Za trestný čin je můžeme deportovat. Co myslíte Vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.03.2017 4:32:49 - PhDr. Zdeněk Soukup
Nejde ani tak o to, co si myslím já. Ale dobře - podle mého názoru nelze nikoho postihovat za nedokonaný trestný čin. Pro plošné deportace bych tedy nebyl. Bohatě by stačilo, aby naše úřady postihovaly skutečné projevy a dokonce návod k šíření nenávisti. Takové, na jaké jsem poukazoval například v jedné z interpelací na ministra Hermana, když jsem mu odcitoval úryvek z kázání předsedy Ústředí muslimských obcí ČR Alrawiho: "Učte své děti nenávidět kafíry ...". Ani v tom případě jsem nezaznamenal ochotu něco s tím dělat. Jako další projev malé vůle dnešních politických elit vidím neochotu zabývat se návrhy na preventivní legislativu. Tady mám na mysli můj návrh novely zákona o církvích, podle které by stát měl získat kontrolu nad muslimskými štváči ze zahraničí. Nedostalo se mi podpory pro jeho zařazení na program PS ... Jako největší vidím problém nadřazenosti legislativy EU nad naší. S tím souvisí třeba přijetí kvót de facto ... i když je na oko odmítáme. Prostě ocitli jsme se v jakémsi bludném kruhu, ze kterého bude těžké se dostat. Šanci prorazit ho máte vy - v blížících se volbách.