Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.03.2017 13:59:23 - Valentin Dobrotivý

Muslimský starosta Londýna Khan po svém nástupu do funkce řekl, ze teroristické útoky jsou součástí života ve velkém městě 2.

To, že útok v Londýně spáchal Abu Izzaden, uveřejnil stejný informační zdroj, který později napsal, že se chybička vloudila a že to spáchal Khalid Masood, tedy www.independent.co.uk. Víte, já už termínu "proruská propaganda" říkám všemu, co zatloukají česká média nebo co je u nás uveřejněno až poté, když už to nejde ututlat. Typickým příkladem bylo mlčení kolem demonstrace francouzských policistů či nafingované "znásilnění" drogového dealera Thea, o němž bylo zanedlouho z lékařské prohlídky jasné, že k žádnému znásilnění nedošlo. Napřed velký humbuk, poté klid a mlčení. Khalid Masood je "typicky britské jméno", ale my, co čteme "proruskou propagandu," víme, že se jednalo o muslima. Ten nedělal nic jiného, než to, co mu přikazuje např, súra 2: verš 191 či súra 9 verš 5 Koránu, tedy zabíjel nevěřící.
Odborník na islám nejsem, ale umím číst. A ono si stačí přečíst nějakých 10-20 veršů, aby člověk pochopil, jaká zrůdnost je Mohammedovo učení. Četl jste někdy něco z Koránu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.03.2017 20:04:06 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,vnímání toho, co je proruská propaganda, je Vaše věc. Jinak samozřejmě nepopírám, že pachatel pochází z muslimského prostředí. Mimochodem, i hlavní média informovala o tom, že útok spáchal přívrženec islamismu.
Z koránu jsem něco už četl a sám jsem měl možnost setkat se i s řadou muslimů.S pozdravemTomáš Zdechovský