Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.03.2017 18:02:05 - Faust Jiří

EU má být za 10 let bezpečná!!!!??? Co to proboha podepsalo 27 zemí v Římě? Proč ne hned?!

Dobrý den,
po nelegální či zlegalizované nelegální migraci je to v Evropě samý teror, od slovního po vraždu způsobujících jen muslimských migrantů....a oni podepsali, že EU má být za 10 let bezpečná? Co to proboha je? Takže oni vlastně přiznávají, že ten teror způsobili sami!!! Skoro žádní migranti by do Itálie nepřijeli, nebýt neziskovek! Nebezpečno v Evropě je díky politické neschopnosti dbát přísné migrační politik!Protože nám importují muslimy=džihad,sharii nejen slovem, myšlenkami, terorem, požadavky! Proč ve velkým měst Číně, Japonsku není žádný teror a s větší populací??? Proč doposud ČR nezavedla nějaký 10 bodový migrační ekonomický program? A mimochodem, my nesousedíme s žádnou zemí, kde se válčí, tudíž pro nás jsou všichni ekonomičtí migranti. A co Řecko a Itálie? Ať je rozvezou do zbylých muslimských zemí, je jich 57, mají na výběr....ne?
A mimochodem, prý máte v řadách také muslima, nevěděl jsem, že dělá ČSSD politiku ve jménu džihádu..určitě rád přijme milióny bratrů

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.03.2017 19:17:08 - Ing. Antonín Seďa
 Ano, za nás byl zvolen do senátu Čech původem že Sýrie a je to lékař. Proto nechápu vaší logiku,když hážete všechny muslimy do jednoho pytle s teroristy. Současná migrace přes Řecko díky dohodě s Tureckem prakticky neexistuje. V celém Řecku je kolem 65 000 uprchlíků a řeší se,zda mají nárok na azyl. V současnosti nejvíce migrantů proudí do Itálie, je jich kolem 350 000. Tito migranti pocházejí zejména z Afrických států a Bangladéže.  kolik z nich je muslimů opravdu nevím a myslím si,že to nikdo nezjišťuje . Prohlášení EU se týkalo Ukrajiny zřejmě i teroristických útoků způsobených radikalizací některých obyvatel. Zajištění bezpečnosti je potřebné zejména řešením schengenských hranic a zajištění lidí ,kteří jsou či mohou být bezpečnostními riziky v EU. Například radikální imáni či lidé ,kteří verbuji občany EU do ISIL. A nemáte pravdu,že v jiných zemích teror neexistuje. Stačí si přečíst zahraniční média. Prostě je třeba si přiznat ,že v100% bezpečnost zajistit nikdo neumí .Ani Izrael či RF.