Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.03.2017 20:54:58 - pistolnice

" Zatím nic nehrozi " ! ??

Dobrý večer, pane poslance, několikrát jste mi odpovidal, že nám nehrozí přečíslení muslimy , Africany , že kvóty nefungují , že nám nehrozí od EU odebrání dotací a ze můžeme byt tedy v " klidu ", protoze se tedy nic hrozného neděje .... Co mi ale odpovíte az to hrozit bude ? Jen příklad , v Německu je přes milion uprchliku z loňska, taky tam plati slučování rodin , třeba ani neprezenu, když si uprchlik pozve do Němec dalších 10 -30 příbuzných - mají velice rozvetvene rodiny, tak z jednoho milionu jich bude i třeba 20 milionů ! Vy s tímto počtem vůbec nepocitate ! Islám ale do Evropy nepatří a ja doufám, že Česi si nenechají zaneradit svoji zemi africany a muslimy , kteří by za krátkou dobu rozhodovali o nás, ale bez nás ! Nechci, aby moje vnučky chodily zahalene a dělaly sexuální otrokyně muslimům a Arabům ! Tvrdíte, že migrační exodus musí zvládat národní staty! Tak je a bude nejlepší , když naše republika zavře hranice, aby ilegalove neměli šanci se zde " uhnizdit "

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.03.2017 22:45:30 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,s takovým počtem příchozích migrantů se nepočítá prostě proto, že je nepravděpodobné, že by k Vámi zmíněnému scénáři  došlo. Naopak i v Německu je snaha co největší počet ilegálních imigrantů, kteří nemají nárok na azyl, vyhostit. S pozdravemTomáš Zdechovský