Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.03.2017 10:49:30 - daneel olivaw

Má reakce na vaši odpověď

Pane Hermane, za prvé: ono generalizování má svůj důvod - oni nemají důvod se nám přizpůsobovat. V opačné případě mi uveďte několik (třeba pět) států, kde se muslimové úspěšně přizpůsobili a nechtějí žádná zvýhodnění na úkor majoritní společnosti (například šátky). Za druhé: vy už jste někdy viděl, jak muslimové usedají k jednacímu stolu a diskutují na téma "tolerance náboženství a vyznání"?? Opět se musím opakovat: islám je středověká sekta, která ani za 1400 let od svého vzniku se nikam neposunula, zavádí v místě působení středověká pravidla a není tolerantní k nikomu, dokonce ani k vlastním větvím své sekty, a která nevzala v potaz dějinný vývoj posledních dvou set let. A vy a vám podobní byste s nimi chtěli diskutovat? O čem? Že je potřeba se navzájem respektovat? V kolika svých zemích jdou svým respektem k menšinám a k jiným náboženstvím příkladem? Nepěkně tu realitu vy a ostatní politici ohýbáte a chcete vidět idealismus i tam, kde není a nikdy nebyl... Martin Szabo.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.03.2017 21:34:31 - Mgr. Daniel Herman
Vážený pane Szabo,
již jsem Vám na Vaše dotazy tohoto typu odpověděl. Omlouvám se, ale opravdu nemám čas stále odpovídat na totéž. Děkuji za pochopení.