Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.03.2017 17:59:35 - Šmíd Vilém

Jak se vám líbí socdem krach dovozu proletariáru z Ukrajinay a z Arabských států?

CVVM: Jen 3 procenta Čechů chce uprchlíky v Česku usadit natrvalo... Vážený pane co uděláte s těmi 6000 úprchlíky co Sobotka hloupě slíbil ?
To jim ČSSD zaplatí pobyt na Kanárech ze svého , nebo "ojebete" , důchodce , rodiny s dětmi jako Sobotka ojebal havíře o byty ?
Budete prašule mít na USANATO výboje na Východě ? na hlídání pastevců v afgánských horách a vynášení US ARMY latrín ?

Už jste revidoval své rok staré tvrzení že se máme nejlíp v historii ČR ?

Ještě čtete pohádky Tisíce a jedné noci co jste si dovezl ze Saudské Arábie , aby jste povídal pohádky o hodných muslimech , kterým nikdo nevěří a muslujete je na PL místo čtení vnoučatům ?
Čímto že populistům věří násobně více populusu než ČSSD a tento poměr se zhoršuje.
Nechci být zlý ...ale končíte s ostudou i v ČR-EU kolonii na Amivlezectví Sorosovi a Clintonovské Demokratické unii , jako jste málem skončili v protektorátu u dělníků s posluhovačskou "Národní stranou práce".....

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.03.2017 15:43:57 - Ing. Antonín Seďa
 To jsou Vaše názory, které nesdílím. A musím Vás zklamat. Své názory jsem vůbec nezměnil. Připomenu fakta. Byla to ČSSD, která jako první odmítla povinné kvóty diktované z Bruselu. Premiér neslíbil a nehlasoval pro povinné kvóty. A pokud jde o zájemce o azyl v naší zemi, tak jsou to dnes desítky osob. Ve třech detenčních zařízeních je dnes umístěno 120 osob. takže o čem to neustále mluvíte. To, co je podstatné jak pro současnou vládu, tak pro sociální demokracii, je zajistit bezpečnost našim občanům. A to se naštěstí daří. Ostatní vaše poznámky jsou irelevantní. To snad teď uznáte i vy sám.