ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.03.2017 20:26:52 - Faust Jiří

Je viníkem extremismu a terorismu MULTIKULTURALISMUS ? Kde není multikulti,není terorismus ani extremismus...

Dobrý den,
navstala otázka, kde nebyl aplikován multikulturismus není ani terorismus ani extremismus. Je příčinou právě toto míchání kultur? Není ideální mít co nejvíce homogenní společnosti a preferovat je? I finančně podporovat??

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.03.2017 9:10:30 - Jan Veleba

 Můj otec, jinak obyčejný sedlák, mně vštípil ideu, že základem našeho národa je jazyk, kultura a půda. Netřeba rozvádět, to snad každý normální člověk pochopí. Tyto hodnoty pokládám za ideu a identitu k této zemi a podobně by mohli mluvit třeba Poláci, Maďaři, Slováci a další, čili je to obecný princip.

Pokud do něho ovšem vstoupí příslušníci jiné kultury, jiné víry a pokud překročí určité procento podílu na domácí populaci (kardinál Duka uvádí hranici 20%), pak zákonitě nastanou problémy. A pokud žijeme, byť jsme stále ČR, v útvaru zvaném EU a ten útvar nemá hlídané hranice a pokud v jeho čele stojí nikým nevolení politici disponující obrovskými finančními prostředky, kterými sanují armádu byrokratů, podpůrných institucí, neziskovek a výsledkem je podpora projektu "namíchání ras" a diskreditace každého, kdo se postaví proti, pak máme my a s námi celá Evropa smůlu.

Jinak si nemohu odpustit srovnání. Hitler svůj plán na ovládnutí světa prosazoval přes čistou árijskou rasu a fyzicky likvidoval tak zvané méně cenné rasy. Odnesli to zejména židé (6 milionů), ale i ostatní (např. počet obětí občanů tehdejšího Sovětského svazu se odhaduje na 24 milionů). Je neuvěřitelné, že současná kancléřka Merkelová jde obrácenou cestou ....